BrezplačNI webinar

Kako najti pravi kader?

petek, 9. 2. (9:00 – 10:00)

spletni webinar (Zoom)

  • četrtek, 14. 9. (9:00 – 10:00)

  • spletni webinar (Zoom)

Zaposlovanje pravih ljudi na odprto delovno mesto terja čas, energijo in tudi denar.

Z napačno odločitvijo namreč lahko izgubite precej denarja, saj vlagate v osebo, ki lahko delovno mesto potem hitro zapusti ali pa ugotovite, da ni prava (in nato izgubljate živce, da jo izobražujete, ji podelujete druge naloge ali pa iščete načine, da se od osebe poslovite in zopet ponovite postopek zaposlovanja).

Povečajte zavzetost in uspešnost sodelavca

Večja kot je skladnost delovnega mesta z načinom razmišlja posameznika, večjo zavzetost in uspešnost posameznika dosežete.

Povečajte zavzetost in uspešnost sodelavca

Večja kot je skladnost delovnega mesta z načinom razmišljanjem posameznika, večjo zavzetost in uspešnost posameznika dosežete.

petek, 9. 2. 2024 (9:00 – 10:00)

brezplačno

spletni webinar (Zoom)

Na brezplačnem webinarju dobite ideje in nasvete, s katerimi bo izbira pravega kandidata veliko lažja.

Se veselimo, da odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vam pomagamo pri izbiri pravega kandidata.

Delavnica bo potekala online. Trajala bo približno 1h.
Izpolnite prijavo preko obrazca in se vidimo!

* Ko potrdite prijavo, boste po e-pošti prejeli potrditveni mejl.

Pomembno: preverite, če je slučajno naš mejl padel v spam. V tem primeru ga prestavite v inbox, prejeto, oziroma nastavite nlp-center.si za varnega pošiljatelja. V tem primeru boste normalno in brez težav prejemali naša sporočila.

Vpišite svojo telefonsko številko in tudi na SMS boste prejeli pomembna sporočila in povezavo.

Kdo bo vodil webinar

Webinar vodi Gaber Marolt, MindSonar Professional, EMBA, INLPTA Master Trainer, Master Coach, mBIT.

Gaber s svojimi bogatimi poslovnimi izkušnjami uspešno uporablja MindSonar orodje za reševanje izzivov posameznikov in podjetij. Pomagal je že številnim slovenskim in tujim podjetjem, da so izbrali prave kandidate za delovna mesta, rešili konflikte, izboljšali učinkovitost ekipe ter lažje motivirali svoje zaposlene.

Je tudi odličen poslovni trener in trener nevrolingvističnega programiranja z mednarodnim certifikatom INLPTA, mentor, Master Coach in poslovni svetovalec. Nosi najvišji naziv v NLP – Master Trainer in je v svoji karieri izšolal že nekaj generacij poslovnih trenerjev.

Namig, ki lahko pohitri in olajša postopek zaposlovanja:

  • zapišite, kakšna naj bi bila oseba na tem delovnem mestu, predvsem kakšen način razmišljanja to mesto zahteva (npr. delovno mesto zahteva razmislek, analizo posameznika, zahteva, da je posameznik osredotočen na podrobnosti in da hitro opazi, če se kje pojavi kakšna napaka).

  • to vajo najlažje naredite tako (in še bolj zabavno je), če si predstavljate najboljšo osebo za to delovno mesto in si predstavljate, kako razmišlja, na kaj je pozorna, kaj ji je pomembno.

Na ta način ustvarite profil delovnega mesta in zdaj izbirate kandidata, ki se temu načinu razmišljanja najbolj približa.

To zelo hitro in učinkovito rešite
z MindSonar profilom.

MindSonar profil namreč pokaže točno to → kako posameznik razmišlja in kaj mu je v določenem kontekstu (npr. na delovnem mestu) pomembno. Večja kot je skladnost delovnega mesta z načinom razmišljanjem posameznika, večjo zavzetost in uspešnost posameznika dosežete.

Z veseljem vam to orodje predstavimo tudi bolj podrobno in vam pomagamo skrajšati čas izbire pravih kandidatov.